Festivaluri

N-am mers la concertul Guns ‘N Roses de la Bucureşti. Ştiu, sînt un nenorocit şi un ignorant, mai ales că din review-urile prietenilor, şi din cele bunghite de pe net, înţeleg că a fost un show deosebit, unic în viaţă, pe alocuri chiar sublim.

Asta e, n-a fost să fie. Dacă încălzeşte pe cineva cu ceva, vreme de cîteva zile, chiar am trăit cu remuşcări că n-am apucat să-i văd şi pe ăştia acum, cît încă mai sînt în viaţă.

Totul s-a schimbat însă azi-dimineaţă cînd am aflat că plîng după Axile Roz fix ca proasta în tîrg: însuşi maestrul tîrnăcoapelor, Miron Cozma, a fost la concertul Gunz ‘N Roses şi băieţii l-au dezamăgit.

“Mai frumos ieseau discotecile pe care le dadeam eu, pe vremea lui Ceausescu, la Petrosani sau la Costinesti”, a izbucnit Luceafărul Huilei, într-o declaraţie dată în presă.

Toata viata mea eu am fost un mare rocker si am trait ascultand muzica asta. Visul meu era sa vad si eu mare concert rock.

Cand eram tanar nu am reusit fiindca erau comunistii la putere. Dupa aceea nu am putut sa vin la Bucuresti fiindca eram interzis. M-a dezamagit si m-a suparat total ceea ce am vazut la Bucuresti, sonorizarea a fost mizerabila, iar solistul Axl Rose s-a ingrasat ca un porc”.

Iată, deci, doamnelor şi domnilor, care nu aţi fost la concert dar căutaţi o opinie avizată şi nepărtinitoare. Căutarea dumneavoastră a luat sfîrşit. Miron Cozma, care a fost un mare rocker toată viaţa lui, zice că a fost nasol.

Ce vreţi mai mult decît atît? Să vă mărturisească cu gura lui Axl Rose, care a fost un mare miner toată viaţa lui, că mineriadele au fost naşpa organizate?